Om oss

IslamQA
Tekstinnstillinger
  • Mindre Liten Medium Stor Større
  • Standard Helvetica Segoe Georgia Times

IslamQA.no er et prosjekt av Islam Net - Det Islamske Nettverk. Denne nettsiden er ment for å tilgjengeliggjøre svar på de mest stilte spørsmål om islam blant muslimer. Alle svarene på denne siden er i samsvar med Koranen og Profeten (fred være med ham) sin forståelse av islam.

Svarene på denne nettsiden er gitt av lærde og oversatt til norsk fra engelsk. Det er viktig å bemerke at mange av fatwaene på denne nettsiden er utgitt av lærde fra ikke-vestlige land. Dermed vil det ikke alltid være passende å implementere alle detaljene fra deres kjennelser i en norsk kontekst. Hvis det er fatwaer som er utgitt av lærde i Vesten, er de ofte mer egnet å forholde seg til enn fatwaer fra lærde andre steder i verden. Artiklene på denne nettsiden representerer ikke nødvendigvis Islam Nets synspunkt eller ståsted, da denne siden er ment for opplysningsformål. Opprinnelig er spørsmålene og svarene hovedsakelig oversatt fra nettsidene:

Oversettelsene er utført av Det Islamske Nettverk – Islam Net sin oversettelsesgruppe. Gruppen består av folk med god kommando over det norske og engelske språket, inkludert tullab ul-ilm (studenter av islamsk kunnskap) som verifiserer oversettelsene. Ofte blir også uttrykk sjekket opp med arabiske versjoner av fatwaene om tilgjengelig. Ved noen tilfeller er fatwaenes titler redigert for å passe til et norsk publikum. Hvis det som er oversatt er korrekt er det på grunn av Allahs veiledning, og hvis det er noen feil er det vi som har gjort disse feilene, og Allah vet best.

Vi ber Allah om å akseptere dette fra oss og la det veie i vårt favør på Dagen vi samles etter døden, ameen. Vi ber deg, kjære leser, om å huske oss i dine du'a og be Allah om å akseptere fra oss det gode og tilgi oss for de feil eller mangler vi måtte ha.

0
Delinger

Følg oss på Facebook!

Hold deg oppdatert på når det kommer ut nye spørsmål og svar ved å følge oss på Facebook.

0
Delinger