Om oss

IslamQA
Tekstinnstillinger
  • Mindre Liten Medium Stor Større
  • Standard Helvetica Segoe Georgia Times

IslamQA.no er et prosjekt av Islam Net - Det Islamske Nettverk. Denne nettsiden er ment for å tilgjengeliggjøre svar på de mest stilte spørsmål om islam blant muslimer.

Svarene på denne nettsiden er enten oversatt til norsk fra lærdes fatawa, eller besvart av oss direkte basert på de lærdes forståelse av islam. Det er viktig å bemerke at mange av fatwaene på denne nettsiden som er oversatt er utgitt av lærde fra ikke-vestlige land. Dermed vil det ikke alltid være passende å implementere alle detaljene fra deres kjennelser i en norsk kontekst. Hvis det er fatwaer som er godkjent av lærde i Vesten, er de ofte mer egnet å forholde seg til enn fatwaer fra lærde andre steder i verden. Hvis en fatwa nevner at en fiqh-mening innad de fire lovskolene er sterk, svak, riktig eller feil, så er dette kun konklusjonen til de som opprinnelig har skrevet fatwaen. Det betyr ikke at den gitte meningen er ansett som sterk, svak, riktig eller feil i hos alle lærde. Artiklene på denne nettsiden representerer ikke nødvendigvis Islam Nets synspunkt eller ståsted, da denne siden er ment for opplysningsformål. Opprinnelig er spørsmålene og svarene hovedsakelig oversatt fra følgende nettsider (som ikke betyr at IslamQA.no er enig med alt av deres innhold):

Oversettelsene er utført av Det Islamske Nettverk – Islam Net sin oversettelsesgruppe. Gruppen består av folk med god kommando over det norske, engelske og arabiske språket, inkludert tullabul-ilm (studenter av islamsk kunnskap) som verifiserer oversettelsene. Hvis det som er oversatt og skrevet er korrekt er det på grunn av Allahs veiledning, og hvis det er noen feil er det vi som har gjort disse feilene, og Allah vet best.

Vi ber Allah om å akseptere dette fra oss og la det veie i vårt favør på Dagen vi samles etter døden, amin. Vi ber deg, kjære leser, om å huske oss i dine du'a og be Allah om å akseptere fra oss det gode og tilgi oss for de feil eller mangler vi måtte ha.

0
Delinger

Følg oss på Facebook!

Hold deg oppdatert på når det kommer ut nye spørsmål og svar ved å følge oss på Facebook.

0
Delinger