Still spørsmål om islam

IslamQA
Tekstinnstillinger
  • Mindre Liten Medium Stor Større
  • Standard Helvetica Segoe Georgia Times

Lurer du på noe om islam og vil ha svar fra troverdige kilder? Ikke la spørsmålene gå ubesvart, vi hjelper deg å finne svarene du er på søken etter. Still spørsmålene!

Først sjekk om spørsmålet er besvart på norsk

Det er stor sannsynlighet for at noen allerede har lurt på det samme som deg og dermed har stilt et tilsvarende spørsmål. Så start med å søke på denne siden i det norske søkefeltet.

Søk så i det engelske søkefeltet

Hvis du ikke finner svaret på norsk, så prøv å søke i det engelske søkefeltet. På engelsk er det langt flere spørsmål og svar tilgjengelig.

Send oss ditt spørsmål

Dersom du ikke finner svar på spørsmålet ditt ved å søke både på engelsk og på norsk, kan du stille spørsmålet ditt i Islam Net sin Facebook-gruppe hvor våre administratorer vil hjelpe deg å finne svar.

Hva med private spørsmål

Hvis du vil sende oss ditt spørsmål, men spørsmålet er av den type karakter at det ikke er passende at det offentlig attribueres til deg, kan du innlede innlegget ditt i Facebook-gruppen med «En anonym person spør», evt. be en venn av deg gjøre dette for deg.

Hva med kompliserte spørsmål

Dersom du har spørsmål som trenger en helt konkret kjennelse for en spesiell situasjon som du og (ofte) flere parter er involvert i, kan du – hvis du kan snakke engelsk eller arabisk – ta kontakt med MRDF sin fatwa og islamsk rådgivningsservice for å få svar på dine spørsmål direkte fra fuqaha. Alternativt kan du sende dine spørsmål til en av de følgende sidene:  www.islamqa.com, www.islamweb.net, www.amjaonline.org. Vi anbefaler først og fremst MRDF sine tjenester da deres lærde er bosatt i Europa og kjenner forholdene her bedre enn lærde fra andre steder i verden.

0
Delinger

Følg oss på Facebook!

Hold deg oppdatert på når det kommer ut nye spørsmål og svar ved å følge oss på Facebook.

0
Delinger